Byen på vrangen

Torsdag d. 10. februar 2022, Kl. 14:00 til kl. 16:00

Du skal høre om og se på alt det, du kender, lige fra byens historie, Københavns Byret til blandt andet Vor Frue Kirke og Rundetårn m.m. Det vil altså sige alt det, som du tror, at du kender, for der er mange flere historier, end dem som normalt fortælles, og jeg har gravet dem frem fra historiens gemmer af ældre og nyere dato. De er overraskende, spændende og nogle af dem nærmest overrumplende - kan det nu også være sandt?

På ”turen” gennem vor skønne hovedstad, vil du møde to sider af samme sag: Den kendte side og den ukendte og ret så twistede side! Glæd dig til en morsom og berigende Aha-oplevelse. Torben Trojaner Frandsen er byvejleder og historisk formidler

Gratis adgang, kaffe og kage 20 kr.

Tilmelding fra 27. januar