Børnegudstjeneste - Kyndelmisse

Onsdag d. 2. februar 2022, kl. 17:00
Flintholm Kirke, Junggreensvej 14, 2000 Frederiksberg
Jeanette Saurberg, Peter Friis

Det er stadig mørkt og koldt — men langsomt vender lyset og varmen tilbage

Vi fejrer kyndelmisse og tænder lys i mørket. Børnegudstjenesten er især henvendt til 1-3-årige (men børn og voksne i alle aldre er velkommen).

Efter gudstjenesten er der fællesspisning for alle, der har tid og lyst (voksne: 20 kr.).

OBS! Selv om Coronarestriktionerne forsvinder 1. februar, så er der stadig masser af smitte i samfundet. Det rammer jo især børnefamilier, hvor hjemsendte børn i institutioner og skoler - og syge lærere og pædagoger - fortsat gør hverdagen udfordrende.

Det tager vi selvfølgelig hensyn til i børnegudstjenesten og ved fællesspisningen bagefter - så det er så trygt som muligt at komme til kyndelmissegudstjeneste. Vel mødt :-)