Musicalfavoritter ved Lise Nees

Torsdag d. 13. oktober 2022, kl. 14:00

Syng med og lyt til sangene fra nogle af alle de gode gamle operetter og musicals. Det er de helt store følelser, der er på spil, når sanger Lise Nees tager mikrofonen.
Hør de store flotte sange, de små inderlige, dem med glimt i øjet og dem, der kan synges med på. Musikprogrammet indeholder blandt andet sange fra: Sound of Music, Mød mig på Cassiopeia, Sommer i Tyrol, Frøken Nitouche, My Fair Lady, Spillemand på en Tagryg, Showboat, Mary Poppins, Annie Get Your Gun og Troldmanden fra Oz.
Lise Nees er uddannet klassisk sanger fra Det Fynske Musikkonservatorium. Hun er tidligere medlem af både Danmarks Radios Koncertkor og Den Jyske Operas Kor. Og så er hun videreuddannet i musicalsang i New York hos Barbara Streisands sanglærer.

Deltagelse er gratis, men husk at tilmelde dig via kirkens hjemmeside.  Pris for kaffe 20 kr.