Begivenheden har allerede fundet sted.

Maria Magdalene - fra apostel til prostitueret

Torsdag d. 27. oktober 2022, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Peter Friis
Gratis, kaffe 20 kr.

Sig mig hvilken tid du lever i, og jeg skal sige dig, hvordan du opfatter Maria Magdalene

En af bibelens markante skikkelser er Maria Magdalene. Hun er en plastisk figur, som enhver tid har formet i sit eget billede. Der er en lang tradition for, at Maria Magdalene var prostitueret. Men hvad siger kilderne? Og hvordan er hun blevet fremstillet op gennem kirkens historie i billedkunsten?

Tidligere sognepræst ved Lindevang Kirke på Frederiksberg, Lisbet Kjær Müller, er forfatter til bogen ”Maria Magdalene” og vil i dette fascinerende billedeforedrag tage os med gennem historiens maleriske fremstilling af den første kvindelige apostel. Billedet viser Maria Magdalene fremstillet af den tyske kunstner Gregor Erhart, 1515-1520.

Deltagelse er gratis. Kaffe/the: 20 kr.