Gift ved første blik ved Michael Brautsch

Torsdag d. 23. marts 2023, kl. 14:00

Igennem flere sæsoner har TV eksperimentet ”Gift ved første blik” trukket 100.000 vis af seere på DR TV og givet anledning til mange diskussioner og samtaler mennesker imellem. Konceptet er dansk og eksporteret til mange lande, bl.a. USA. Men hvad foregår der bag scenen og når kameraet er slukket? Hvorledes matcher eksperterne deltagerne og hvorfor er det så svært at gennemføre et sådant eksperiment?

Sognepræst Michael Brautsch har i 5 sæsoner været en af eksperterne og har som præst været helt tæt på mange af de håbefulde deltagere, samt dem, der ikke blev udvalgt og har hjulpet med at kaste lys på kærlighedens veje og vildveje.

Hør den engagerede præst og foredragsholder fortælle sjovt og tankevækkende om kunsten at blive gift ved første blik.

Michael Brautsch er sognepræst ved Frederiksberg Kirke og Frederiksberg Slotskirke.

Gratis adgang, kaffe 20 kr.