Kirkemarathon

Torsdag d. 9. februar 2023, kl. 14:00

Kirkemarathon

At gå i kirke på søn-og helligdage kan blive en meget kær og værdifuld vane, som nærmest får karakter af et ugentligt, eksistentielt højdepunkt. For man ved aldrig, hvad der kommer ud af trofast kirkegang. Det mener Simon Ankjær Andersen, som konsekvent skifter kirke hver søndag og besøger Københavns Stifts kirker fra A til Å i alfabetisk rækkefølge.

Han er for tiden ude på sin fjerde rundtur og vil fortælle om sine erfaringer fra tredje rundtur, som han har beskrevet i bogen ”En kirkemaraton”. Forskelle mellem stiftets kirker er der masser af – ikke to gudstjenester er ens. Men højmesseordningens rammer og fortrolighed med liturgien betyder, at troløse kirkependlere kan følge med alle steder. Og hele tiden blive overrasket over hvor givende og rig gudstjenesten er.

Kom og få et skævt og sjovt indblik i hvad der egentlig sker søndag morgen i alle Københavns kirker – det er altså ikke det samme…

Gratis adgang, kaffe 20 kr.