×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 28. september 2019, kl. 12:30

Copenhagen Marimba Duo består af de internationalt anerkendte klassiske solister Mathias Reumert og Anders Kann Elten. I et fantastisk sammenspil udforsker de to musikere et repertoire, som spænder fra moderne komponister til transskriptioner af klassiske mesterværker.

Duoen adskiller sig fra andre slagtøjsensembler ved at rendyrke de melodiske percussioninstrumenter - den varmt klingende marimba og det jazzede søsterinstrument vibrafonen.

Ved koncerten skal vi høre værker af to store franske komponister: den nulevende legende Philippe Manoury (1952-) og neoklassicistiske Maurice Ravel (1875-1937). Musikken deler, tidsforskellen til trods, mange træk. Foruden åbenlyst virtuose elementer, er værkerne fulde af små rislende fraser, der leder tankerne hen på hastigt strømmende vand. Derudover besidder begge komponister en helt særlig refleksionsevne, og hver en tone er således nøje lagt i det musikalske puslespil. Musikken er farverig, levende og udfordrende, men samtidig tilgængelig for alle! 

Sted
Flintholm Kirke