×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 31. august 2019, Kl. 12:00 til kl. 13:30

Den danske sopran Susanne Elmark, der i over 25 år har sunget på alverdens udenlandske scener, vil underholde os denne dag. En af hendes glansroller var i mange år Nattens Dronning i Tryllefløjten. En rolle hun har sunget i over 200 forestillinger i 17 forskellige produktioner verden over og også igennem 15 år på Det Kongelige Teater. De senere år har hun mere og mere sunget moderne musik, da hun er ekspert i ekstremt vanskelige partier.

Med sig har hun taget den amerikanske tenor Charles Workman. Han har de sidste to årtier sunget i alverdens største operahuse bl.a. på Metropolitan og Wiener Staatsoper.  Han begyndte som Rossini- og Mozarttenor - Mozart synger han stadig overalt - og så er han på vej over i Wagnerfaget og de mere dramatiske helteroller.

I de første måneder af 2019 mødte de to hinanden i den moderne opera Babylon på Berliner Staatsoper. Skæbnen ville dem det godt, og de har været et par lige siden. Dette er også anledningen til, at de begge vil være at høre denne dag.

Koncerten byder på populære opera-arier af Mozart, Wagner, Puccini, operette af Lehar og Strauss, og måske sniger der sig en enkelt Carl Nielsen-duet ind fra Maskerade. Og ved flyglet sidder Ulrich Stærk – så bliver det ganske enkelt ikke bedre!