Lørdag d. 18. april 2020, Kl. 10:00 til kl. 13:30

Går du i 3. klasse på Søndermarksskolen eller Johannesskolen, eller bor du i Flintholm Sogn, så kan du blive juniorkonfirmand i Flintholm Kirke.

Programmet de tre lørdage har hver sit tema og dagene byder på både sjov, alvorlige spørgsmål og kreativitet:

HAM DER GUD
Første gang handler det om, hvad Gud mon er for en - kan man tale med Gud? Er Gud en mand eller en dame? Hvordan ser engle ud? Hvad sker der, når vi dør? Hvorfor holder vi gudstjeneste? Og hvorfor ser præsten tøj så mærkeligt ud? ...

JORDEN OG KLIMAET
Alle ved, at vi skal passe på vores natur og på klimaet, for ellers går det galt. Men hvad siger Gud til alt det her med klimakrise og plastik i havene?

GUDS SKABTE MENNESKET — NU SKAL VI SELV SKABE
Kreadag med billedkunstner og maler Sibelle Tvermoes, hvor juniorkonfirmanderne ikke bare skal male og tegne, men hvor de lærer nogle teknikker. Juniorkonfirmandernes værker får de med hjem — men først udstiller vi dem sammen i kirken.

VI MØDES 5 GANGE

Lørdag 7. marts kl. 10-1330

Lørdag 18. april kl. 10-1330

Lørdag 2. maj kl. 10-1330

Onsdag 6. maj kl. 1730-1900

Søndag 10. maj kl. 900-1130

De tre lørdage er der frokost undervejs — og den klarer kirken

Onsdag den 6. maj er der børnegudstjeneste. Den er åben for alle børn og deres familier — men juniorkonfirmanderne er særligt inviteret

Søndag 10. maj er der afslutning for junior-konfirmanderne og forældre Børnene medvirker i gudstjenesten kl. 1000. Bagefter er der en lille reception, hvor juniorkonfirmanderne får et diplom og en lille gave fra kirken.

Tilmelding til Peter Friis senest 4. marts send en mail til pesf@km.dk

P.S. Det er gratis af være juniorkonfirmand

Peter Friis