Morten Kargaard Septet - F-nøglen

Lørdag d. 31. oktober 2020, Kl. 12:30 til kl. 13:30
Gratis adgang

Dette spændende orkester byder på en harmonisk rig og ny tilgang, i sammensmeltningen af klassisk og rytmisk musik, og får de to umiddelbart forskellige musikalske genrer til at forene sig i et nyt udtryk.

Et orkester, der trodser alle forsøg på at knytte en specifik genre til sig - der udfordrer, hvad klassisk musik er, og hvad den kan udrette. En musik-bevidsthedsstrøm i skiftende strukturer, men med en indre ro og tankevækkelse. En frygtløs omfavnelse af det nye og usædvanlige, såvel som en dyb forståelse af fortiden. Kompositionerne er påvirket af det skandinaviske åbne landskab og skønhed, hvor tankerne kan falde på malerierne fra P.S. Krøyer og Nordsøens styrke og skønhed.

Alle musikere er kendt for deres præstationer fra flere af de store danske orkestre - Copenhagen Phil, Det Kongelige Kapel, DR Symfoniorkestret. Hver med en personlig tone og åbensindet tilgang til ny musik.

Musikkens spændvidde og brede appel fremgår af de mange forskellige steder, orkesteret har optrådt - fra klassiske festivaler i ind-og udland til musikforeninger og rigtig mange kirker.