Riddersalens teater ved Piet Bertelsen

Torsdag d. 14. oktober 2021, Kl. 14:00 til kl. 16:00

Siden 1914 har Teater Riddersalen på Frederiksberg været garant for dragende teateroplevelser i børnehøjde. I 2019 vandt teatret Frederiksberg Fondens hæderspris for at virke levende og moderne som ”Kultur Fyrtårn” i deres skønne og poetiske forestillinger for børn og voksne.

Siden 2007 har teaterchef Piet Bertelsen været leder af Frederiksbergs lille storbyteater sammen med kunstnerisk leder Signe Birkbøll og resten af holdet. De har overtaget teatrets ledelse efter Jytte Abildstrøm og har formået at skabe endnu mere udvikling og kulturel samskabelse medlem skoler, kirker og museer på Frederiksberg. I 2020 tog Piet Bertelsen bl.a. initiativ til ”Projekt Omsorg” – om sorg i børnehøjde.

Kom og hør Piet Bertelsen fortælle om teatrets historie, og sjove personligheder, Storm P’s toilet og en masse andre sjove anekdoter fra teatres verden.

Det er gratis at deltage. Kaffe og kage 20 kr.

Tilmelding nødvendig fra 23. september på www.flintholmkirke.dk