F-nøglen koncert

Lørdag d. 26. februar 2022, Kl. 12:30 til kl. 13:30

Højlund & Holmsgaard spiller perlende nye arrangementer af sange og viser fra Norden. Duoen består af Ingeborg Højlund på sang og guitar, og Uffe Holmsgaard på forskellige strengeinstrumenter: guitar, citer og mandolin. Sammen søger de ned i traditionens muld for at grave skjulte skatte frem til overfladen, og deres perlende arrangementer får velkendte sange som f.eks. “En yndig og frydefuld sommertid” til at lyde dugfriske. Kombinationen af rå strengeinstrumenter og vokal klarhed skaber duoens særegne folkemusikalske lyd og inviterer ind i et intenst og intimt rum. Deres repertoire rummer sange, som med enkle ord beskriver tilværelsen, naturen og livet mellem mennesker.