FamilieKor

Junggreensvej 14, Junggreensvej 14, 2000 Frederiksberg
Anne-Katrine og Louise
Gratis

Kom og vær med til Flintholm Kirkes nyeste kor for sangglade voksne ifølge med ca. et barn.

Nu skal mor, farfar, morbror, onkel eller nabo tage et barn under armen, komme ned i kirken og i bedste fællessangstil á la Phillip Faber, synge alle de gode sange fra højskolesangbogen, salmebogen og Disney filmene.

Fokus i koret vil være på glæden ved musik og at synge sammen.

De to korledere og musikformidlere Anne-Katrine Odgaard og Louise Rebsdorf Rostved vil præsentere jer for deres egne yndlingssange og da det er et helt nyopstartet kor, har Du også mulighed for at sætte dit præg på indholdet.

I vil desuden undervejs blive præsenteret for forskellige sjove sang- og rytmeøvelser der får det hele til lyde lidt bedre og musikken til at svinge.

Koret er ganske gratis -og hvis man ikke kan finde et barn og tage med, men elsker at synge, er man også velkommen.

Læs mere om koret HER