BØRN OG UNGE

 

FLINTHOLM KIRKE FOR BØRN OG UNGE

Børnegudstjenester den første onsdag i måneden kl. 17.00 (sept. - dec. & feb. - maj)  
Gudstjenesterne varer ca. 30-40 minutter, hvorefter der er aftensmad for dem, som har lyst. 
Fortælling, teater, musik og bevægelse smelter sammen til et børneunivers, hvor budskaber som fællesskab og næstekærlighed bliver formidlet på en sjov og spændende måde.

Babysalmesang og Drop-in Rytmik er musiktilbud for de mindste børn, der spænder fra 0-4 år. Det er en dejlig måde at være sammen med sit barn eller barnebarn på og alle kan være med.

LilleKor,  Spirekor og juniorkor  er kirkens tre  børnekor der spænder fra børnehavealderen til 5. klasse. Der bliver sunget, danset og leget med rytmer. Korene optræder til børnegudstjenester, går lucia og de store kor tager på korstævne. Alle kan være med.

FamlieKor er koret, hvor børn, forældre og bedsteforældre er sammen om at synge. Fællesskabet om musikken og det, at gå til noget på tværs af generationer giver noget ganske særligt til alle, der er med.

Juniorkonfirmand - et gratis tilbud til dem, der går i 3. klasse og er ca. 9-10 år. Det er super sjovt og hyggeligt både for drenge og piger og foregår efter skoletid.

Konfirmander  er vi rigtig glade for at have MANGE af.

Så kan man i øvrigt også gå til pigespejder eller til FDF for drenge og piger , hvis man er mellem 6 og 14 år - og der er også fart over feltet.

   Det' for børn og unge