Vox Absona

VOX ABSONA

VOX ABSONA

Kor i Flintholm Kirke

I Flintholm kirke øver kammerkoret Vox Absona.

Koret består af 25 kvinder og mænd og er et ambitiøst, klassisk kammerkor med et bredt og alsidigt repertoire. Når koret forener hver sangers særegne talent, lykkes det at skabe musik, der er værd at lytte til. Klangen er tæt og klar og egner sig særligt godt til nordiske a capella værker, men vi giver os også gerne i kast med større orkesterværker, som eksempelvis Händels Messias i samarbejde med andre ligesindede kor.

Det er Louise Skonberg, organist i Flintholm Kirke, der er dirigent for koret. Hun er uddannet organist og kantor fra konservatoriet i Århus og har modtaget undervisning i korledelse af bl.a. Carsten Seyer-Hansen, Alice Granum og Søren K. Hansen.

Koret afholder flere koncerter pr. sæson og ca. hvert andet år rejser Vox Absona udenlands for at holde koncerter. Vi har blandt andet været i Madrid, Berlin og Rom. Koret øver mandage fra kl. 19-21.30 i kirken, og sæsonen strækker sig fra august til december og fra januar til juni. Inde på korets facebookside kan du følge vores koncertprogram.

Er du interesseret i at synge med, så hører vi meget gerne fra dig. Korets bestyrelse og dirigent afholder en stemmeprøve for at vurdere, hvordan din stemme passer med de øvrige sangere. Du kan kontakte formand Mette Bøj Brodersen på tlf. 20285628 eller på mail embrodersen@gmail.com .

Fotograf: LouiseH.dk